onsdag 30 april 2014

Raggmunk på mitt vis..

1 stor sötpotatis 
1 ägg 
Salt,peppar
Kokosfett utan smak (eller smör) 

Bacon
Frysta lingon 

Skala och riv sötpotatisen, blanda med ägg, salt och peppar. 
Stek ca sex "plättar"  i rikligt med fett, platta till dem med stekspaden så de blir jämntjocka. 

Servera med lingon och stekt bacon! 


2 kommentarer:

  1. Hej! Tack för en underbar blogg med härliga matbilder (både här och på Instagram). Jag har börjat äta socker- och glutenfritt sedan en vecka p g a sköldkörteln. Hittar jättemycket bra och nyttig mat, smoothies och sånt. Men det jag kommer att sakna är godisskålen på helgerna. Vad byter du ut där? Äter du/ni popcorn och sånt? I stället för chokladkaka och lakrits liksom...
    Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag är en tjej på 26 år som har haft problem med magen i några år nu, började stressrelaterat gissar jag. Har testat alla möjliga kombinationer; laktos, gluten, vissa proteiner.. men allting resulterar till att det är bättre några dagar och sen upp och ner igen.
    nu har jag tagit bort potatis också eftersom det triggade mycket, min sambo köpte hem en sötpotatis för att testa och jag hittade detta recept, och det fungerade super!
    Tänkte testa fler recept från dig :)
    Mvh//Sara

    SvaraRadera